The Ancient Oak Tree

Hallo, mijn naam is Maria en ik ben het gezicht achter The Ancient Oak Tree, Academy for Personal Growth and Expansion.

Ik ben professioneel tarotiste, spirituele mentor en ervaringsdeskundige met levensvragen. Ik help mensen met hun levensvragen en uitdagingen en gebruik daarvoor naast de Tarot ook mijn eigen levenservaring.

Mijn ontdekkingsreis is al vroeg in het leven begonnen. Ik was een kind met een gave en zo lang als ik me kan herinneren heb ik altijd mensen kunnen ‘voelen’ en dingen kunnen ‘zien’. Later ben ik als volwassene van Portugal naar Nederland verhuisd, en na een langdurige ziekte heeft spiritualiteit een andere plek in mijn leven ingenomen waardoor ik mijn eerdere ervaringen met andere ogen kon bekijken.

Stress, wanhoop, verdriet, gebrek aan levensvreugde en burn-out horen soms bij het leven - maar niet constant - en wanneer elke dag een gevecht is en het lijkt alsof we onze plek in deze wereld niet kunnen vinden, dan is er iets aan de hand en klopt er iets gewoon niet. Door deze ontdekkingsreis kan ik nu uitleggen dat we als mens  krachtiger en intelligenter zijn dan we vaak denken. Dat we eigenaren zijn van ons eigen leven en van onze gaven. We hebben meer controle over ons leven en over wat er met ons gebeurt dan we vaak geloven.

Lees hier verder over mij Contact