The Ancient Oak Tree - MariaNa een langdurige ziekte mijn redding, of zo voelde het, kwam in de vorm van een boek: Gesprekken met God van Neale Donald Walsch. Het lezen van dit boek was het begin van een ongelofelijke reis naar mijzelf en mijn overtuigingen. Sindsdien heb ik talloze boeken gelezen, workshops gevolgd en cursussen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik heb me verdiept in bewustwording van zelf, meditatie, energy centers en kundalini. En ik heb geleerd over tarot, spiritualiteit, mediumschap, kwantum physics, hersentechnologie en spirituele wetten zoals The Law of Attraction en The Law of Manifestation.

Het is mijn doel om alle kennis die ik heb opgedaan met de wereld te delen en andere mensen te kunnen helpen. Mijn klanten en studenten beschrijven mij als passievol, enthousiast, waarachtig, intuïtief, motiverend, nuchter, vastbesloten, empathisch en ruimdenkend. Maar ik beschrijf mezelf soms ook als onzeker en perfectionistisch. Mijn vrienden vinden me een goede luisteraar, realistisch en onafhankelijk.

Ik hou ervan om mensen te observeren en begrijpen wat mensen beweegt fascineert mij. Wat motiveert ons, wat doet ons willen, en wat doet ons doen? Waarom en voor wie? Wie en wat zijn we? Wat doen we hier? Waarom? Waar gaan we heen? Ik heb altijd een grote passie voor de mens gehad en The Ancient Oak Tree, Academy for Personal Growth and Expansion is vanuit die passie geboren. Een plek waar de zoekende een antwoord op zijn of haar levensvragen kan vinden en verder kan groeien. Ik hoop met mijn levenslessen, ervaring en kennis iets voor anderen te kunnen betekenen en hun wereld een mooiere plek te maken. Het is mijn diepste wens om mensen te laten zien dat ze alles kunnen bereiken en dat geen droom te groot is.

 

Neem contact op